"Свіжий" тур-сервіс у Чернівцях

Туристичні фірми Чернівців завжди дивували і дивують чималу частину людей, які користуються їхніми послугами, своїм «супер-сервісом». Не хочу зараз багато говорити чи розповідати, більшість із нас вже віддавна знайома з аферами, невиконанням зобовёязань і таким іншим зі сторони таких фірм. Хочу просто привести ще один приклад. Він стосується ситуації, в яку попав один із моїх друзів.
Фірма «Фреш тур» надає звичайні послуги з перевозок та розміщення відпочиваючих в різні країни. Окрім автобусів, туристів возять «бусиками», по 8 чоловік. Так от, в країну Б рушило два таких бусика. Кількість днів відпочинку у туристів була різною, проте всіх завірили, що й додому всі повертатимуться із такими самими умовами та комфортом. Коли ж справа дійшла до повернення, з«ясувалося, що в країну Б перед цим вирушив тільки один із двох транспортних засобів, і в Україну повертатися буде проблематично. Скажімо так, у бусик на 8 чоловік загрузили 12!!!!!!!!!!
Дорога неблизька, більше 1000 кілометрів. Двоє мали їхати на розкладних стільцях, а ще двоє — у спальному відділенні, де трусило та підкидало всю дорогу. У водія ж ще вистачило нахабства вимагати додаткові гроші за неспланований ним графік виїзду, в який попали зайві четверо пасажирів.
В офісі фірми сидять двоє чи то студентів, чи то там кого. Нічого путнього вони пояснити не змогли, вибачень ніяких ні від кого не було.

Що то було? Так треба? 

3 коментарі

Олексій Пономаренко
У нас на жаль так, хочешь гарно відпочити, все плануй і організовуй сам. А то повідкривали різні школяри тур фірм, і тепер маємо подібні випадки…
Алёна Алексеева
Согласна! Расплодили кого-то вроде «менеджеров по туризму», а те и понятия не имеют о сервисе и репутации!
Альберт Комарі
Ха! Эти индейцы даже не приняли участие в Петриускому ярмарку! Уровень очевиден!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте