Реаліті-шоу "Європейському місту - європейський вибір". Серія перша

Кожного разу, коли приїжджаєш до Чернівців після кількох місяців відсутності, диву даєшся. Дивує, що не змінюється нічого. Вірніше, не ПАКРАЩУЄТЬСЯ. Ті ж «кувшинні рила» на бігбордах перед виборами, ті ж палатки політичних сил. Але цього разу зміна таки є!
Новий підхід у передвиборчій агітації від «нєдоразумєнія» має місце під сонцем! Люди різного віку поряд із стендами з «нєдоразумітєльним» обличчям, які роздають календарики, значки та прапорці, позмінно чергують і записують «маляви» від чернівецького плебсу до «великого кормчєго» міста Чернівці. Маляви, які навряд чи читаються отримувачем і які є до непристойності примітивним засобом привернути до себе увагу зі сторони недолугого кандидата.
Нервує (чи дивує, чи насторожує...) одне. Прямо в центрі міста є вулички, забуті богом і урядовцями міськради, із вщент розбитими дорогами, переповненими альтфатерами, великими ямами, провалами і осипами грунту. Є вулиці із жахливим станом тротуарної бруківки, де застрягають не тільки жіночи каблуки, а й провалюються чоловічі мешти 45 розміру.
І це все поряд із міською радою!!! І все це люди пишуть у «малявах», ходять жалітися до пана М… (а чи пан він взагалі??? ;)), куди багатьох не пускають чи слухають повз вуха! А він все шось обіцяє, посміхається, придурюється..
Але не робиться НІЧОГО!!! Геть нічого! Бардак був і є зараз, місто все менше має вигляд європейського. Ти чи кандидат М - європейський вибір європейському місту? Невже таки буде «ЗА», яким майорить усе місто???

1 коментар

Святослав Вишинський
Варіанти дій: 1) створення активних громадських об'єднань, котрі разом з мережевими ЗМІ (в першу чергу: блогерами) чинитимуть систематичний тиск на владу і змушуватимуть її хоч якось, у мірі власної бездарності, працювати; 2) висування нових низових лідерів і лобіювання вже явних, котрі в перспективі при допомозі громади повинні перебрати владу в місті. Звучить складно, але інших ходів немає і не може бути. «Доброго царя» слід коронувати самостійно.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте