Легалізовані наркотики?

От давно вже помітив, що велика кількість людей має певну залежність від певних продуктів харчування певних торгівельних марок. Це можуть бути напої, солодощі, снеки, чи будь-що. Невже справа у виключній якості того чи іншого продукту? Навряд чи. Тоді, може, справа у смакових якостях? Та ніби то ні. Принаймні, маються на увазі українські виробники чи філіали закордонних ТМ. Якщо взяти один, будь-який із всесвітньовідомих брендів групи продуктів харчування, продукція якого виробляється в багатьох країнах, то на Україні чомусь смак рідко коли відповідає звичному, випробованому в багатьох інших країнах. Натомість, замість «пакращення» якості чи смаку все змінюється із точністю до навпаки.
Тоді, може справа у рекламі, в майстерності піар-менеджерів. які мають талант словесно надати будь-якому брендові «божественість і кращість»?
Але маю на увазі інше. Багато людей, які є фахівцями у виробничій та дослідницькій справі, стверджують, що у продукції відомих ТМ, особливо в галузі продуктів харчування, містяться якісь наркотичні речовини, що змушують купувати саме цей товар знову і знову. Тоді виникає питання: а може борцям за здоровий образ життя і противникам алкогольних напоїв та тютюну пильніше придивитися до галузі продуктів харчування, що, можливо, «постачає» не менш небезпечні речовини абсолютно легально і без будь-яких обмежень??? 

6 коментарів

Максим Татарченко
а вони туди не підуть — там не приплачують. Буде лоббі — будуть якісь дії. Немає — не будуть, більше того — ніхто не пустить.
Микола Гуцуляк
«містяться якісь наркотичні речовини», — жодної конкретики у вашій статті немає. Проведіть дослідження, розпитайте фахівців детальніше, а тоді вже, будь ласка, пишіть.
коментар було видалено
Вікторія Яшан
це правда. деякі продукти викликають залежність.
але доводити то невигідно — виробник продукту одразу ж усуне розвідувальника, що заважає просуватися його бізнесу
Вікторія Яшан
до речі, а про дохлу мишу в йогурті читали?
Алёна Алексеева
Об этом давно говорят. Особенно это касается фаст-фуда. Возможно, усилители вкуса оказывают такой эффект?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте