Романтика. Нічні Чернівці

Майже рік не був на прогулянці по нічних Чернівцях, і тут раптом так сталося, що був змушений це зробити. Опинившися посеред ночі в районі Стасюка — проспекту Незалежності, вирішив не сідати в таксі, а пройтися, подихати свіжим повітрям, подивитися, що змінилося. Результат «перевищив» мої сподівання. Відразу нагадалися часи перебудови: п«яні компанії хлопців активно вештаються по вулицях; мажори та особи, наближені до них, шастають на дорогих іномарках із відкритими вікнами та чіпляють дівчат і навіть дорослих жінок, що йдуть не тільки самі, а й у супроводі когось, нахабно й наполегливо пропонують ім гроші за секс-послуги; п»яні чи неадекватні таксисти, що також пристають до осіб жіночої статі; діти (!!!!!) у віці 5-9 років із палками в руках (це о другій — третій ночі!!!), що грають у гоп-стоп чи розпивають рево чи слабоалкоголки на лавичках.

Можна згадати й загони ППСників, які пересуваються не маленькими бригадами, а толпами відразу по 8-15 чоловік. Хоча чому і для чого — незрозуміло.

Якось не по собі стало. В інших країнах такого не бачив, а тут рідне місто так «порадувало». І чомусь перехотілося тих нічних прогулянок по місту, колись так бажаних та цікавих... 

3 коментарі

Максим Пансик
Не сприйміть за образу або що. Згадалися — відомий слоган із соц.мереж — Это Черновцы, детка! Композиція гурту Ace of Base — Beautiful Life. І такі слова — Це місто я в рівній мірі люблю і ненавиджу.
Олег Тудан
Вопрос, почему ППС ходят толпами — из того же разряда, для чего им выдают автоматы — чтобы у них не отобрали пистолеты
Максим Пансик
Так діло і до кулеметів з гранатометами дійде…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте