"Подружнє життя без сексу - це сучасно та актуально!"

Останнім часом, переглядаючи новини, не можу зрозуміти, до чого катиться суспільство в таких країнах, як, наприклад, США, Австралія чи Німеччина. Мене, та й не тільки мене, відверто шокують назви чи зміст деяких новин, які містяться у рубриках «Зарубіжні новини», «Надзвичані події» чи «Кримінальна хроніка». Стосуються вони сімейного життя, відносин чоловіка та жінки в шлюбі. Щоби було зрозуміло, дам такий собі перелік цих новин:
  — дружина подала позов на чоловіка за те, що він у нетверезому стані намагався поцілувати її сідниці;
  — чоловік зернувся за допомогою до поліції, оскільки дружина постійно вимагає від нього виконання подружніх обов, язків;
  — суд виніс вирок чоловіку за непристойні пропозиції дружині
І так далі, продовжувати можна довго. І до чого це?
По-перше, виноситься бруд з родини на люди.
По-друге, для того в них і родина, щоби вони втілювали в життя свої сексуальні фантазії разом. В іншому випадку без зради ніяк не обійтись.
По-третє, це просто безглуздо та смішно.
Добре, що в нас ще такого нема, що ми не докатилися до таких «моральних цінностей» та «нравів». Значить, не все ще в нас так погано, як здається. Хоча б до родинної ганьби на людях не опустилися!

14 коментарів

Альберт Комарі
Справа в тому, що багато хто кричить сьогодні про насильство в родинах, але особисто я не чув і не знаю жодної родини, де чоловік гвалтував би дружину. Дружини частіше самі просять :))
А читати про те, що ти кажеш, дійсно огидно. Таке розголошувати можуть тільки неадекватні або просто ненормальні люди. От за допомогою таких екземплярів справді розквітають подружні зради, користування послугами повій та насильство на вулицях!
Галина Дичковська
Альберте, ти не знаєш таких родин, бо ти ЧОЛОВІК. Яка жінка піде ТОБІ, ЧОЛОВІКОВІ, жалітися, що її гвалтують? Який чоловік скаже тобі, що коли він прийшов пяний, то жінка йому відмовила, а він її, дурепу, накрив подушкою, щоб не чути було крику і зробив свою справу?
Таких родин безліч.
є і так, що дружини просять, а чоловіки уникають, особливо в ситуації, коли дружина хоче дітей, а чоловік — ні.
Це не знімає ідіотизму тих судових безглуздь.І Володимиру я поставила + до допису, бо цілком погоджуюсь.
Галина Дичковська
Перепрошую, цілком не зауважила, що перейшла на ти. Буду уважніша :)))
Альберт Комарі
Навпаки! Я вважаю, що доречніше було б перейти на «ти». Колись, під час роботи в МЕТРО КЕШ & КЕРІ, я звик так звертатися до всіх і до мене так всі зверталися. Це якось зближує людей!
Альберт Комарі
Мені таке й справді дико чути, бо особисто я за все своє життя не застосовував силових методів по відношенню до жінок. І з тих багатьох представників чоловічої статі, яких я знаю, до цього теж ніхто не опускався. Тому так говорю.
І знову звернуся до свого коментаря: «частіше самі просять»…
Галина Дичковська
Альберте, фраза «самі просять» часто також є фразою неусвідомленого насильства чоловіків через можливість втечі від відповідальності за статевий акт.
Тобто: вагітність. Якщо я хотів, то мені за це відповідати, якщо «вона просила», то хай сучка, мастить собі голову, я тут ні при чім.
Тут насильство неявне, не примушування до статевого акту через силу, а віддання жінки під насильство в силу власної втечі.
Я не хочу сказати, що нема ситуацій, коли жінки «самі просять», більше того, знаю ситуації, коли жінки просять не просто сексу, а дитини, бо по великому рахунку не мають її від кого родити.
Але ми ухиляємось від теми.Пост не про це.
Володимир Карагяур
Дійсно якийсь брєд, вони зі своєю боротьбою проти гендерної дискрімінації та сексуальних домагань зглузду поз`їзжали…
Алёна Алексеева
Что-то я не встречала таких новостей в интернете, хотя, наверное, потому, что не очень-то и обращаю внимание на эти рубрики. Если можно, дайте ссылки на них — очень любопытно почитать. Диковато как-то слышать про такое
Святослав Сигін
Якщо користуватися такими методами, до яких прибігають розвинуті іноземці, то більшість наших чоловіків були б засуджені, й неодноразово. ;)
Цікаво, чи є в українському законодавстві статті, які передбачають покарання за сексуальні домагання до дружини/чоловіка? Треба буде подивитися про всяк випадок…
Алька Ситар
Випадки й справді підібрані смішні і навіть абсурдні, а от коментарі вже трохи пішли не в те русло. Дорогі друзі, у нас вистачає насилля, повірте, ОСОБЛИВО у подружжях, ОСОБЛИВО в селі (хоча і в місті трапляється a-alekseeva.vkursi.com/1507.html#comment7692) Чоловіки українські — так традиційно склалось — люблять доводити свою правоту кулаками. Я знаю десятки!!! таких родин з мого «сільського» дитинства. Та мені видається, що автор допису, Тадеуш Новіцкі, мав на увазі інше. Хоч і тут є цікава деталь: якщо усі ці факти фігурують у новинах, значить це НОВИНА, тобто незвичне і аномальне явище, бо на BBC вважають: якщо пес покусав людину, це не новина, а от якщо навпаки — людину собаку — то це щось новеньке. Може, й тут так.
Альберт Комарі
«якщо пес покусав людину, це не новина, а от якщо навпаки — людину собаку — то це щось новеньке»
Цікава думка, Алько! Я і в Чернівцях із майже такими настроями зустрічався…
Алька Ситар
прошу зауважити, що це BBC — величезна корпорація, яка має можливість відбирати новини з усього світу. Загальнонаціональні телеканали мають змогу визбирувати найцікавіше з усієї країни, а от регіональні новини — і це їхня специфіка — мають менший кругозір, тому не завжди те, що ми показуємо в новинах, за загальносвітовими стандартами є таким. В нас, якщо собака покусала людину, — це теж новина.
Іван Білик
У європейців є три цінності: 1. Їжа. 2. Відпочинок. 3. Секс. Решта не суть важливе. Коли мене вперше малознайомий італієць запитав, що я їв на обід, то я хвилин 10 не міг прийти до тями.
Элизабет Юдас
Издержки «развитого демократического» общества… Во время пребывания в Канаде была свидетельницей, когда женщина в кафешке обратилась к полицейскому с жалобой о том, что на неё подозрительно засматривается незнакомый мужчина напротив :)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте