Ваш вибір, мадам!

Про те, що чоловікам подобається в жінках, розмов точиться безліч. Я маю на увазі зовнішність. Це — одна з найулюбленіших тем у чоловічих компаніях. Але особисто мене вже давно цікавить зовсім інше питання. А що жінкам подобається  чоловіках? Що привертає увагу жінки в тому чи іншому представнику чоловічої статі?
Протягом останнього року я опитував прекрасну половину людства і деколи чув у відповідь досить несподівані коментарі та визначення. Причому досить часто навіть у подруг або сестер могли бути абсолютно протилежні смаки і мужність та чоловічість в них асоціювалися із різними рисами обличчя або частинами тіла.
Отже, що допомагає жінці зробити свій вибір, коли вона дивиться на чоловіка? Це моє запитання адресовано жіночій половинці ВКУРСІКОМ. Якщо, звичайно, серед зареєстрованих користувачів чоловічої статі немає представників нетрадиційної орієнтації :)

21 коментар

Лілія Шутяк
При знайостві з чоловіком відразу звертаю увагу на очі, пальці та… взуття! Це якщо говорити про зовнішність. А взагалі вважаю, що найосновніше у чоловіка — це розум, здатність підтримувати бесіду, вміти зацікавити співрозмовника.
І, до речі, маю невеличке зауваження до автора статті: наприкінці посту Ви не зовсім коректно висловилися щодо представників нетрадиційної орієнтації. Виглядає, ніби «вони» є аномалією чи чимось неприйнятним. Натомість такі люди є всюди, тому не потрібно їх ображати. Це не ввічливо.
Тадеуш Новіцкі
Пані Ліліє, ви мене абсолютно неправильно зрозуміли. Я зовсім не мав на меті ображати представників нетрадиційної орієнтації. Насправді я мав на увазі лише те, що вони також можуть висловитися з приводу мого питання
Лілія Шутяк
А, ну тоді зрозуміло))))
Лілія Шутяк
Це, до речі, було б навіть дуже цікаво — провести дослідження серед представників нетрадиційної орієнтації. Що, наприклад, гомосексуалістам подобається у чоловіках?
Тадеуш Новіцкі
Безперечно, але є одне АЛЕ! Більшість, якщо не всі, ретельно приховує свою нетрадиційну орієнтацію з-за остраху бути приниженими або висміяними.
Ірина Мороз
Погляд, голос та усмішка — насамперед! Високо оцінюю уважність, ввічливість, делікатність, почуття гумору…
(та це тільки перше, що спало на думку)
Як на мене, багато що залежить від ситуації, у якій відбувається знайомство. При різних обставинах на різні речі можна звернути увагу… :)
Тадеуш Новіцкі
не можете привести хоча б один приклад?
Тадеуш Новіцкі
Я перепрошую, але жінка одного з моїх друзів також постійно каже, що чоловіків судить по руках, а конкретніше — пальцях. Що ж такого привабливого в чоловічих пальцях за вашою версією і якими вони мають бути? Якщо не секрет, звичайно.
Ірина Голуб
я теж звертаю увагу на руки, пальці.
якими мають бути? доглянутими. я, звісно, не маю на увазі професійний манікюр з поліруванням, прозорим лаком, і руки, балувані кремом.
але недбало обрізані нігті, а надто, якщо вони не зовсім чисті, на мене справляють дуже неприємне враження.
Альберт Комарі
Розумію, Ірино. Для мене найстрашніший дискомфорт — це коли руки забруднені після якоїсь чорнової роботи, а особливо — нігті. Відразу «лечу» до крану.
Володимир Карагяур
Підтримю тебе друже, дуже не люблю, щоб руки були брудними. А стосовно взуття це дуже важко тримати його в охайному вигляді в нашому місці, особливо якщо дуже багато ходиш. А я терпіти цього не можу. щоб взуття було грязним.
Галина Єреміца
Для мене найсексуальнішим органом чоловіка є його мозок.Зовнішність звичайно також має значення, але не першочергове.Важливим для мене є відкритість, комунікабельність, сила духу, сміливість та активність чоловіка. Почуття гумору повинне бути обов'язково.
Тадеуш Новіцкі
Пані Галино, а все ж таки, що б ви виділили з зовнішніх рис?
Галина Єреміца
Зовнішні риси — мені подобаються чоловіки зі спортивною статурою, підтягнутим животиком, правильною ходою, а ще дуже важливий погляд, усмішка, запах, руки і шкіра (для мене вона має бути приємна на дотик).Охайність навіть не обговорюється — це обов'язково!
Сусанна Бугай
мені завжди кидаються у вічі губи… це так чуттєво, палко і збуджує:-)
Тадеуш Новіцкі
Дуже цікаво! Чи не вперше чую про губи відносно чоловіків! Дякую!
Элизабет Юдас
В мужчине главное — мужественность, отсутствие женских черт лица, жеманности и манерности. Он может быть немного небрежен в одежде, слегка небрит, но чист, аккуратен и по-мужски силён, и в то же время внимателен и нежен.
Галина Дичковська
В мужчині головне — здатність БУТИ.Приймати рішення.Відповідати за власні дії. Хотіти. Хотіти жити і дарувати життя іншим.
Подоланий страх.Перед смертю і зневагою.Пройдена внутрішня самоініціація чоловічості.
Все решта… яка різниця?
Невже ви не бачили, що справжнього «господаря», «чоловіка сили» жінки чують із 10-кілометрової відстані/і їм байдуже ріст, статура, колір очей чи волосся/. Бува плутають чоловіка сили і чоловіка насилля. Одна з найтрагічніших помилок.
Сергій Стуканов
Одна панянка якось повідала мені, на що звертає увагу у першу чергу у зовнішності чоловіків і, відповідно, робить перші висновки про них. Як не дивно, всі з трьох запропонованих нею моментів пані, що висловились вище, уже називали. Це міра доглянутості нігтів (знову ж, не йдеться про манікюр, а лише про чистоту, довжину тощо), голос і форма губ. Отже, Тадеуше, маєте певну тенденцію! :)

Ще одна розповідала, що завжди чомусь звертає увагу на форму носу…

Хоча за великим рахунком я схиляюся до думки Галини Орестівни. Чоловічість — ось що приваблює в чоловіках жінок; так само як чоловіків у жінках — жіночність. Можливо, було б доречно спробувати окреслити зміст цих слів, але то тема окремої розмови.
Олександра Шовкун
для меня самое главное-это мужское начало: независимость, сила, состоятельность.всё это само собой подразумевает соответствующий внешний вид: спортивное телосложение, опрятность, аккуратность, чувство вкуса.
ну а во время первых секунд я конечно обращаю внимание на руки( маникюр, часы), ноги (обувь-опрятность и качество обуви), лицо (отсутствие волосяного покрова на лице обязательно))))не люблю небрежно-бородатых)))
пусть парень или мужчина будет и не в брендовых вещах, но обязательно в чистых, опрятных и хорошо подобранных.
Непосредственно во время общения, для меня лично важен интеллектуальный уровень, присутствие личной точки зрения, грамотность.
Так что, дорогие мужчины, следите за своим внутренним миром, учитесь и за внешним...))))и все мы вас будем любить еще больше!!!
п.с. извините, что на русском)))
Лілія Шутяк
Усі названі вище риси справді чудові, але, на жаль, виявляються вони тільки у процесі спілкування і подекуди — тривалого! Не всі чоловіки вміють при першій же зустрічі випромінювати оту чоловічу силу, про яку говорилося. Дехто, наприклад, просто соромиться і розкривається пізніше…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте