Випадкові знайомства

Випадкові знайомства… Яку роль вони відіграють у жітті кожного з нас? Чи замислюємось ми про те, що десь колись випадкове знайомство може кардинально змінити наше життя? Вирвати заміжню жінку або жонатого чоловіка з родини, створити іншу родину, принести розчарування й негатив або, навпаки, щастя та радість. І чому деколи доля зводить нас із тією чи іншою людиною. Людиною, яка чекала саме не нас чи яку ми шукали.
Інколи здається, що життя взагалі складається з самих випадковостей і це нагадує ефект балансування на канаті. Один крок — і ти летиш у прірву. Хоча, може цей крок приведе тебе до міцної опори, як додасть неймовірної впевненості. Але чи насправді випадкое знайомство може привести до створення повноцінної щасливої пари?

13 коментарів

Галина Єреміца
Як на мене, будь-яке знайомство(і випадкове в т.ч.) може привести до створення повноцінної щасливої пари. Але останнім часом я більше схиляюся до думки, що все в житті стається невипадково.
Тадеуш Новіцкі
Але яким чином тоді люди зустрічають саме тих, кого потрібно? Чим це обумовлено?
Галина Єреміца
Я вважаю, що люди не завжди зустрічають саме тих, кого потрібно, хоча на перший погляд саме так і виглядає.
Альберт Комарі
Напевно, так і є. Три роки тому я зустрів одну жінку. Здавалося, все добре і ми знайшли одне одного. А тепер, схоже, казка закінчилась. Тоді навіщо ми взагалі зустрілись?
Сусанна Бугай
Мені здається, що всі знайомства — не випадковість! Спочатку завжди здається, що це саме та людина, а як воно складеться надалі — невідомо…
Альберт, а Вам хочу сказати одну річ — іноді люди разом, і здавалося б, все чудово! Чого ще хотіти? Та іноді ми свідомо чи несвідомо «виростаємо» із стосунків, якими б вони мармеладними, спокійними не були… такі випадки теж дуже часто мають місце в нашому житті… а от нажаль чи на щастя- питання…
Лілія Шутяк
Цікава думка щодо процесу «виростання із стосунків». Ніколи про таке не задумувалась. Але ж справді, людина постійно самовдосконалюється, рухається вперед і розвивається. Аналогічно вона поводиться й у парі. Але, якщо партнер стоїть на місці, не прагне змін, тоді іншому доводиться важко…
Остап Ножак
У кожного свій ритм життя, свої потреби. Тому якщо для одного цей ритм нормальний, для іншого він може бути заповільний або зашвидкий. Але ж для чогось люди зустрічаються перед тим, як одружуватися, «вивчають» одне одного?
Не склалися стосунки — отже, іспит не пройдено.
Лілія Шутяк
І в заліковці долі напишемо «незарах»!!!
Остап Ножак
приходьте на перездачу 28 лютого і плакала ваша стипендія…
Сергій Вальчишин
щось ми ся видає, що наше життя — це невипадкова випадковість)))
Альберт Комарі
Цікаво, а що саме можна вважати випадковим знайомством? Із певними оговорками під це визначення підходить будь-яке знайомство взагалі!
Алёна Алексеева
Интересно, а то, что можно с кем-то познакомиться на новом месте работы, тоже считается случайным знакомством? Интересны прежде всего критерии определения случайности
Альберт Комарі
Как мне кажется, в случае именно с НОВЫМ местом работы можно и нужно говорить о случайном знакомстве. Но с одной оговоркой: если это знакомство сразу трансформируется в нечто большее, чем просто знакомство. Хотя бы в дружбу (для начала). А уж если отношения завяжутся потом, со временем, то о факторе случайности вряд ли можно говорить.
Хотя… Это всё так размыто…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте