Любовь - штука сложная...

Кохання — річ тонка та складна. Про кохання можна довго сперечатися та розглядати його з різних точок зору, але мене наразі цікавить лише одна з них. Та, яка стосується інтимних відносин.

Під час моєї особистої практики спілкування із багатьма людьми, як жінками, так і чоловіками, із людьми різноманітних вікових категорій, мені часто доводилося чути від них про те, що секс потрібен людині за любих обставин, і щодо необхідності мати сексуальні стосунки немає різниці, скажімо, де, коли і з ким...

Особисто я, виходячи із власного досвіду, а також в результаті своїх дослідів, вважаю, що близькість із коханою людиною і секс за позовом плоті — абсолютно різні та нетотожні речі. А як вважаєте ви? Чи можна випадковий або регулярний секс із сторонньою (некоханою) людиною приймати в якості хоча б якоїсь заміни інтиму (звичайно, за крайньої потреби) із близькою/коханою людиною?

 P.S. Прохання жінок не сприймати негативно це запитання, оскільки воно стосується більше чоловіків. Але все одно й жіночі думки з цього приводу було б цікаво почути...

15 коментарів

Антон Шкуро
Кажуть, що особи котрі регулярно займаються сексом найменш вразливі до серцево-судинних захворювань. Але виходить, що найбільш вразливі до венеричних захворювань (якщо брати до уваги тих хто надає перевагу першому зустрічному).
Альберт Комарі
Тож перед нами постає цікаве право вибору :))
Ну, тут два виходи, Антоне: або мати одного ГАРЯЧОГО партнера, завжди, як піонєр, готового до радощів тіла :)), або придбати гумових виробів торбу!
А якщо серйозно, то я останніми трьома-чотирма роками зрозумів: якщо я кохаю жінку, мені близькість із нею видається єдиною можливістю задовольнити власні сексуальні потреби, я хочу тільки її!!! Все інше — щось на зразок онанізму: воно ніби-то є, а ніби й нема… Те ж і на рахунок користі від цього…
Алька Ситар
і в мене так. Тільки — до хлопця. Фізична близькість із Ним — єдино можлива. Когось іншого з собою в ліжку (червонію, пишучи таке) навіть уявити не можу. Та й шкода мені тих людей, котрі шукають задоволення у випадкових сексуальних зв'язках.
Альберт Комарі
Що поробиш, Алько, не всім так добре й стабільно, як нам…
Антон Шкуро
А ті ГАРЯЧІ все одно рано чи пізно згасають. Хі-і-і-і-і. Гадаю, що нормальний, здоровий секс потребує в перчу чергу почуттів.
Сусанна Бугай
Як на мене, то тут все просто: звичайно, інтим з коханою людиною та спонтанний секс носять різний характер… Я одразу попереджую, щоб ви не сприймали мої слова в штики, але висловлюсь, покладаючись на власні спостереження та спілкування з іншими…
Чоловіки — по природі своїй мисливці, їм приносить задоволення нападати, вхоплювати здобич — інстинкт… До того ж, з фізіологією не посперечаєшся — вони полігамні, і мають «запліднити» якомога більшу кількість яйцеклітин… Тут діють наші прородні інстинкти, що спрямовані на звичайне фізіологічне задоволення своїх потреб (секс розглядається, як їжа, сон...)_Тому можна зрозуміти всі їх вподоби щодо спонтанності…
Та інтим з коханою людиною — річ зовсім інша… Тут хочеться не «брати», а «давати»… Багато дій спрямовані на доставлення дійсного задоволення партнеру, боїшся зробити йому боляче і т.д. Ці відносити покликані перш за все мозком, серцем — коли у пари є моральний глибокий зв'язок…
Альберт Комарі
Це природньо: коли багато даєш, так само багато й отримуєш. А як це фантастично приємно — робити комусь приємно! Причому не тільки в інтимі! А це можливо тільки із коханими!!!
Особисто я завжди в першу чергу намагаюся задовольнити партнерку. А потім… :))
Антон Шкуро
Ну ви вже геть абсолютизували і прирівняли чоловіка, до зухвалого переслідувача тваринних інстинктів.
Про інтим з коханою то очевидний позитив.
Надія Григоренко
Ви це так описали, ніби виправдовуєте те, що чоловік має декілька партнерок водночас (не в 1 процесі, а сьогодні з одною, завтра і іншою, потім знов з першою).
А ще я тут побачила те, що зраду можна пробачити, пояснивши це полігамністю… Переконайте мене, що ви насправді так не думаєте! =))
Алька Ситар
Зраду можна пробачити!!! І полігамність тут ні до чого. Зраду можна пробачити, якщо справді любиш, перша умова, і якщо каяття було дійсно щирим — умова друга. Якщо немає другого, то краще собі щось відсікти, аніж підпустити ще раз до себе людину, котра тебе зрадила — робитиме це довіку.
Надія Григоренко
Інколи секс задовільняє не тільки фізіологічні потреби. Це можеть бути потреби вищого рангу: відчути себе бажаним(-ою), відчути перевагу…
На відміну від тих, з якими ви спілкувалися, не вважаю секс потрібним за будь-яких обставин. Інколи це просто зайве, інколи йде врозріз із відчуттям власної гідності.
Хіба може бути випадковий секс заміною інтиму із коханою людиною? Так, якщо такої людини немає. А якщо є, то відповідь однозначна. І ви знаєте її.
Галина Єреміца
Так, це зовсім різні речі.Хоча в крайніх випадках секс з некоханою людиною, але з людиною, яка тобі подобається, може мати місце.Як же бути чоловіку чи жінці, коли його/її кохана за кордоном протягом року і більше? Відсутність сексу дуже шкідлива для здоров'я — це підтверджують лікарі.А ще мені відомі історії, коли кохання приходить після сексуальних стосунків, хоча це скоріше вийняток.Але і таке буває.
Альберт Комарі
Таке не просто буває, а судячи з того, що я чув від деяких знайомих свого часу, є доволі розповсюдженим фактом!
Элизабет Юдас
Здесь нельзя всех строить под один образец. кому как. Например, мне приходилось по нескольку месяцев быть без мужчины, и ничего! Просто я не представляю себе, как можно заниматься любовью без чувств. Но в то же время знаю и женщин, и мужчин, которые способны на секс без обязательств и хотя бы без привязанности к партнёру
Тадеуш Новіцкі
Не забувайте про те, що і почуття, навіть кохання (!!!), можуть бути не тільки до одного партнера! Є чоловіки, які кохають жінок, але з не меншими почуттями відносяться й до коханок, і жінки, що маючи прекрасні стосунки із чоловіком, можуть деколи зустрічатися з іншим представником сильної статі, який не є їй байдужим і мати із ним інтимні стосунки.
Це рідко, але буває.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте