Алкоголь & секс. Плюс чи мінус?

Існує багато думок стосовно взаємозв'язку або навпаки сексу та алкоголю. Одні вважають, що вживання алкогольних напоїв заважає повноцінним сексуальним стосункам та притупляє гостроту вражень від них, а інші притримуються думки стосовно сприяння алкоголю під час або перед сексом.
Суттєво розрізняються думки щодо цього питання у жінок та чоловіків. Більшість жінок користуються більшими/меншими дозами алкоголю з кількох причин:
А) щоби взагалі зважитися на статеві відносини
Б) щоби зважитися на певний різновид сексу
В) щоби отримати загострені відчуття або оргазм під час сексу
 
Чоловіки до цієї проблеми відносяться стосовно власних можливостей або особливостей організму. Довелося чути безліч думок стосовно доцільності вживання алкоголю по відношенню до сексу. Багато хто з респондентів відмічав навіть діаметрально протилежні властивості різних алкогольних напоїв на власні потенцію чи бажання.
 Цікаво було б почути думки користувачів vkursi.com щодо даного питання.

6 коментарів

Сусанна Бугай
У наш час життя з кожним стає все більш штучним, «гумовим» та «пластмасовим», що справжні природні почуття та інстинкти притуплюються чи навіть видозмінюються…
Людський організм настільки переповнений «хімією», та різними «емоційними» забаганками, що відчути справжню насолоду від близкості стає дедалі важко… а тут ще й алкоголь, який взагалі притуплює дотикові відчуття та викликає «ерективну дисфункцію» у чоловіків…
Тому, думаю, варто задуматись над нашим майбутнім, нашим життям, нашим задоволенням… А в якості головного феромону використовувати мозок :-)
Тадеуш Новіцкі
Дякую вам за відповідь! Повністю із вами згоден!!!
Альберт Комарі
Чесно кажучи, ніколи не звертав на це уваги і не приділяв алкоголю стосовно інтимних стосунків ніякого значення. Але однозначно погоджуюся із Сусанною: якісний секс між кохаючими один одного партнерами не потребує додаткових стимулів!
Альберт Комарі
Але, якщо відповісти на запитання автора, скажу: напевно, алкоголь таки щось притупляє, бо час продовження статевого акту «під мухою» :)) в мене особисто продовжується, хоча якісно нічим не відрізняється від «non-alcohol»…
Віталій Бурденюк
сьогодні коли за один день лише по одноиу телевізору ти випадково можеш побачити до 100 оголених сідниць, алкоголь вже не грає великої ролі. Збільшує бажання, але самим інтимним сосункам явно шкодить.
Элизабет Юдас
Ну, алкоголь конечно не способствует ничему хорошему, но я думаю, что бокальчик хорошего вина, а лучше вермута, не помешает даже во время акта любви. А шампанское вообще считается афродизиаком! И мужчинам шампанское перед любовью явно лишним не будет :)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте