Спільноти сексуального напрямку в соціальних мережах

Ми вже розмовляли із вами про таке явище, як секс-юзери в соціальних мережах. Тепер хочеться згадати й про спільноти сексуального напрямку в цих же мережах. Ні для кого не секрет, що в будь-якій соцмережі є спільноти за уподобаннями чи інтересами людей. Не є виключенням із цього люди, які шукають можливості спілкування на інтимну тематику. Відповідно до цього і секс-спільнот всередині мереж є незліченна кількість. Напевно, позицію лідера у цьому відношенні утримує мережа ВКОНТАКТЕ, але мова не про те, де таких спільнот більше, а в якості спілкування в цих самих спільнотах. 
Оскільки я протягом тривалого часу проводжу різноманітні дослідження сексуальних відносин, мені доводиться, частіше за псевдонімами, ставати членом таких спільнот. І насправді корисних в інформативному плані угрупувань є дуже мало! Частіше всього діє модель під певною назвою, яка об`єднує кількість користувачів чисельністю від 20-30 до тисячі, або навіть і більше, що реєструються в надії знайти однодумців та отримати ті чи інші дані про те, що його чи її цікавить, а насправді НІХТО і НІЧОГО не пише/повідомляє, чекаючи ініціативи від інших. Зазвичай обмежуються короткими повідомленнями на кшталт «Я хочу те й те. Хто готовий?» чи «Шукаємо таких-то-таких там-то й там-то. Відгукніться!»
Часто-густо у таких спільнотах реєструються одні й ті самі користувачі, знову ж таки вичікуючи чогось від когось. В такому випадку корисність спільнот за секс-тематикою ставиться під сумнів, оскільки чисельність учасників спільноти не переходить в якість, а інформацію, яка може бути потрібною та очікуваною, можна скоріше знайти на силі силенній спеціалізованих порталів.
Дуже часто члени цих спільнот у мережах турбують, так би мовити, «нормальних» користувачів тим, що, не знаходячи очікуваних емоцій всередині угрупування, заходять на сторінки звичайних юзерів, залишають різні незрозумілі коментарі чи роблять непристойні пропозиції. У мене таке запитання: чи траплялися вам особисто такі «гості» і чи доводилося вам хоча би частково бачити секс-спільноти у мережах, якими ви користуєтеся?

3 коментарі

Ірина Голуб
У ВКонтакте такого вистачає. Досить часто приходять запрошення піти на зустрічі або вступити до груп сексуального характеру. Високий рівень захисту сторінки не допомагає — зазвичай розсилається спам зі зламаних сторінок друзів.
Щодо Facebook, то ще жодного разу не стикалася з цим явищем. Щоправда, я туди рідко заходжу і не надовго — максимум 5-10 хвилин, зате встановлено загальний доступ до сторінки. Поки що Facebook тримає марку.
Альберт Комарі
В МОЁМ МИРЕ таких «товарішів» також просто безліч. До жінок, які мають там сторінки і яких я знаю, заходять більш-менш регулярно. Особливо багато мужиків виставляють на показ «дещо», а потім пропонують жінкам спілкування по вебці. Звичайно, це — негатив! А на рахунок груп секс-характеру… Пару разів натрапляв на дійсно цікаві та пізнавальні, де модератори популярно (а деколи навіть у научному стилі!!!) розповідали про сутність певного явища в сексі.
Элизабет Юдас
По-разному бывает, но я стараюсь не обращать на таких гостей внимания. Временами свои странички блокирую от незванных гостей. Главное — чтобы сын не видел.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте