Опитування

В житті кожної людини ту чи іншу роль відіграють сексуальні відносини. Зараз я працюю над виданням книги про роль та значення інтимних стосунків, і тому мені цікаво було б дізнатися про те, яку роль саме у вашому житті відіграють сексуальні відносини? І саме головне — що на що впливає саме у випадку кожного з вас: життєві обставини на якість сексу чи сексуальні потреби та активність на життєві обставини? Був би вам дуже вдячний за ваші думки й замітки.   

11 коментарів

Альберт Комарі
Цікаве запитання… Тут так, однозначно, не відповісти… Хоча мушу зазначити: коли я практикую ранковий секс, а я це останнім часом намагаюся робити більш-менш регулярно, день складається по-іншому. ПОЗИТИВНО!!! Виходить, що секс-активність впливає на життєві обставини. До того ж секс — безцінна розрядка на своєрідний набір неповтоних емоцій.
А життєві обставини на сексуальні потреби… Навряд чи. Навіть у поганому настрої, навіть після негативних подій особисто моє бажання фактично не змінюється.
Галина Дичковська
www.utro.ru/articles/2010/10/25/931998.shtml#1624938615
яку роль саме у вашому житті відіграють сексуальні відносини?
може я дуже тупа жінка, але як на мене питання поставлено не коректно, або я його не розумію.
тому, що для мене мають значення не просто сексуальні відносини, а ЯКІ сексуальні відносини.
Якщо з обовязку, з розпачу, з… то негативну роль.
Якщо з емоційної наповненості та любові — то це пізнання Бога в Собі та Іншому.
Тадеуш Новіцкі
Я не можу формулювати питання відносно кожної людини. Проте питання просте і кожен може вмсловитися відповідно власній думці та ситуації. І ви відповіли :))

Іван Білик
U italiyziv «sesso» (seks) na 3 miszi pislia zratvy i snu.
Надія Григоренко
Для сексуальних відносин потрібно мати партнера. Оскільки зараз пари не маю, то в моєму житті такі відносини не відіграють жодної ролі (їх нема). ПОки що.
Тадеуш Новіцкі
Дякую за відповідь, пані Надіє!
Надія Григоренко
Та будь ласка, тільки не думаю, що це якось допомогло.
Галина Єреміца
Що на що впливає? Як на мене — це взаємний вплив.Для мене секс є невід'ємною частиною життя, фізіологічною потребою.На мою думку, без якісного сексу життя людини не може бути повноцінним і щасливим.
Володимир Вакуленко-К.
Якість сексу і нейтральність. З тими жінками, що я мав справу останнім часом таке цілком влаштовувало.
Володимир Вакуленко-К.
Забув дописати. Секс зовсім не впливає на мої життєві обставини, тому що коли я займаюся сексом — думаю про насолоду, а коли займаюся життєвими обставинами то думаю як їх вирішити. Власне часу вистачає на все, біда лише в тому, що иноді накриває лінь.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте